NIEUWS

Help KTFB 28 november tot een succes!

Help KTFB 28 november tot een succes!

Andy "Wayback"

april 14th, 2020

No comments

Ik zou het heel fijn vinden als jij mij wilt helpen!
Het duurt maar een paar seconden en het zou mijn evenement enorm helpen. Dit lukt alleen op een laptop/computer!!

Facebook heeft namelijk een nieuwe functie.

Ik zou het erg op prijs stellen als je naar deze pagina gaat. Op de pagina:
https://www.facebook.com/Keep-The-Fire-Burning-119329598104275/?ref=bookmarks
scroll je dan naar beneden. In het rechter rijtje zie je o.a. shoppen enzo. Scroll tot ‘Community’.
Klik op ‘Vrienden uitnodigen’
Klik op ‘alles selecteren’
Wacht 10-15 seconden om de uitnodigingen te sturen
Klik op ‘uitnodigingen versturen’

* Zo simpel is het *

Om mijn evenement te ondersteunen is het verspreiden van info via mond tot mond reclame, maar ook via social media mega belangrijk!
Hoe meer ‘likes’ hoe meer mijn pagina naar voren komt en hoe meer mensen ik blij kan maken. Ik weet namelijk zeker dat er veel meer animo is voor een feest als Keep The Fire Burning!Keep The Fire Burning is het gezelligste dansfeest van de Haarlemmermeer en omstreken voor de oudere jeugd(30+) met de lekkerste danshits van de jaren ’80-’90 tot nu. Van danceclassics tot houseclassics en van discoclassics tot house in 2 zalen!

Bij voorbaat dank voor jouw hulp!

Comments are closed.